Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Βουλιάζει στη φτώχια η Θεσσαλία



Αφιερωμένο στον «αντιμνημονιακό» Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, που θέλει να μας πείσει, συνεπικουρούμενος από τας ΜΜΕ της διαπλοκής σε τοπικό επίπεδο, ότι στην τριετία του έγινε ένα μικρό θαύμα και πως θα πρέπει να τον ξαναψηφίσουμε για να το ολοκληρώσει!
 Διαβάστε το ρεπορτάζ, στη βάση των επίσημων στοιχείων:

Ποιος... ούρησε το στούντιο του ΣΚΑΪ;

Ξανά στο επίκεντρο ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο λόγος; Χθες είχε καλεσμένο τον Αλέξανδρο Κοντοπίδη και τα γυρίσματα της εκπομπής «Ευθέως»... κόπηκαν απότομα.
 

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη



«Και είναι ερώτημα, πιστεύουμε εύλογο, αν δεχθούμε ως βάσιμη την κατηγορία κατά Μπέου, ότι δηλαδή η παρέμβασή του απέτρεψε τις εταιρίες να συμμετάσχουν! Τι δηλαδή θα τις εμπόδιζε να το κάνουν σε μια καθόλα σύννομη και διαφανή διαδικασία;» Αυτή είναι μια αποστροφή από την απάντηση του Αχιλλέα Μπέου στην ανακοίνωση του «αυλικού» του «άνακτος», Παν. Σκοτινιώτη, για το διαγωνισμό μίσθωσης αυτοκινήτων της ΔΕΥΑΜΒ που απέβηγ άκαρπος… για να δούμε οι «γαλαζοαίματοι» της πολιτικής θα απαντήσουν; (το πλήρες κείμενο της απάντησης)

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Δημοκρατικές δυνάμεις!!!



Τεράστια η απέλπιδα, πάντως, προσπάθεια για μια χείρα βοηθείας του εθνικού, αλλά και του δημοκρατικού τόξου, εργολάβου, με την εφημερίδα του «ΕΘΝΟΣ» στον απερχόμενο δήμαρχο, Πάνο Σκοτινιώτη… ένα ολόκληρο σαλόνι διέθεσε για να καταχωρισθεί ένα παραλήρημα ψευδών και συκοφαντικών αναφορών για τον Αχιλλέα Μπέο και φυσικά μια δήλωση του «Ατσαλάκωτου»….

Αν δούμε καμιά έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την ανέγερση σταθμών διοδίων στο Σωρό και το Λατομείο να μην εκπλαγούμε… τόξο είναι αυτό….

Δεν έχω καρδιά μου…



Κορυφαία ενέργεια Παπατόλια! Άρχισαν να πιέζουν οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ τους υποψηφίους για τις προεκλογικές συμφωνίες και αντί άλλης απαντήσεως ο Απόστολος έδωσε στην δημοσιότητα το «πόθεν έσχες» του… «δεν έχω μετρητά και μετοχές καρδιά μου» το ρεζουμέ της δήλωσης….Θα πέσει κλάμα σ αυτές τις εκλογές…