Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Ο Βενιζέλος ενέκρινε 20.575 € για καναπέδες στο γραφείο του!



Άδικη, χωρίς να λαμβάνει υπόψη όλα τα αντικειμενικά στοιχεία, η κριτική κατά Βενιζέλου γιατί – λέει – διέθεσε 20 χιλιάδες ευρώ για καναπέδες στο γραφείο του! Δηλαδή πιστεύετε ότι θα μπορούσε να βρεθεί φθηνότερος καναπές για να τον… σηκώσει;

Πρόκληση για το κοινό περί δικαίου αίσθημα αποτελεί η «αποκάλυψη» που βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας και αποτυπώνει με ξεκάθαρο τρόπο πως οι αλόγιστες και προκλητικές σπατάλες στο δημόσιο συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.
Την ώρα που μεγάλη μερίδα των Ελλήνων στερούνται ακόμα και τα βασικά και σύσσωμη η κυβέρνηση ζητά υπομονή και κατανόηση προκειμένου η Ελλάδα να βγει από την κρίση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος φαίνεται πως παρεκτρέπεται από την «στενή οικονομική πολιτική» της χώρας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας», ο κ. Βενιζέλος εκτός του ότι έχει εξασφαλίσει τις υπερωρίες όλων όσων εργάζονται στο επιτελείο του, ενέκρινε και έξοδα για αγορά επίπλων που προορίζονται για το υπουργείο Εξωτερικών, τα οποία ανέρχονται στις 20.575 ευρώ!
Προφανώς για τον ίδιο δεν ισχύει ότι και για την υπόλοιπη Ελλάδα, αφού θα περίμενε κανείς πως για να μπορέσει η χώρα να βγει από την κρίση, οι πρώτοι που θα έπρεπε να είναι «λιτοί» θα ήταν οι υπουργοί και οι βουλευτές.
Όταν μάλιστα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σηκώνει τις τελευταίες εβδομάδες την σημαία της επανάστασης ενάντια στις κυβερνητικές αποφάσεις επιχειρώντας να δημιουργήσει το προφίλ του «καλού» κυβερνητικού εταίρου προς την κοινωνία, ο αντιπρόεδρος «προκαλεί» αποφασίζοντας να απολαύσει πλήρως τα προνόμια που του παρέχονται από τα χρήματα των… φορολογουμένων. !
Δεν είναι τυχαίο το ποσό των 700.000 ευρώ που συνολικά εγκρίθηκε πέρυσι από την κυβέρνηση για να δοθεί για τη σύσταση του γραφείου του, όπως αποτυπώνεται στο ΦΕΚ της 25ης Ιουλίου 2013.
Η σχετική απόφαση αναρτήθηκε στη Δι@ύγεια και αφορά σε «ποσό 20.575,44 ευρώ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εξωτερικών, οικονομικού έτους 2014, για την πληρωμή δαπάνης σχετικά με προμήθεια επίπλων για τις ανάγκες του Υπουργείου Εξωτερικών, έτους 2014».http://www.exedra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου