Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Χρεοκοπία ή Ελενα; Το δίλημμα!


Θέλει πολύ προσοχή και μελέτη η πρόθεση που διαρρέει η Συγγρού για παραίτηση των βουλευτών της ΝΔ και των αναπληρωτών τους προκειμένου να συρθεί ο Παπανδρέου στην δημοκρατική λύση των εκλογών. Βλέπετε η κεντροδεξιά παράταξη έχει υποστεί ακόμη μία, έστω και μικρή, διάσπαση και παραμένει άγνωστο πως θα συμπεριφερθούν όσοι αναπληρωτές – επιλαχόντες, δηλαδή, κληθούν να αντικαταστήσουν τους παραιτηθέντες.

Να δούμε δηλαδή μερικά από τα καμάρια – φυντάνια της Ντόρας να εκλέγονται και να στηρίζουν μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας για να γίνει το καμάρι του Μητσοτακέικου υπουργός! Ας πάρουμε σαν παράδειγμα τη Μαγνησία: Παραιτούνται Νάκος, Σούρλας, Κοπάνας, Κοίλιας Βούλγαρης (ίσως και η Ζέτα, αν της περάσει η λαχτάρα για εκλογή)... οπότε ποια μένει; Η Ελενα!!!!

Και σκεφθείτε να πρέπει, στη λογική αυτή, να αποφασίσετε τι είναι χειρότερο (ή καλύτερο): Να χρεοκοπήσει (λέμε τώρα) η χώρα ή να εκλεγεί βουλευτής η Ελενα Αντωνοπούλου- Μπορόνη; Καλά, καλά πλάκα κάνουμε... φυσικά χρεοκοπία θα ψηφίσουμε όλοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου