Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Η αγωνία και τα... προξενιά της Ζέτας


Αν απορείτε για την αγωνία της κ. Ζ. Μακρή να αμβλύνει τις αρνητικές σε βάρος της εντυπώσεις για το διχαστικό ρόλο που έπαιξε στις επικείμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, διαβάστε προσεκτικά την είδηση που έρχεται από τη Συγγρού και αναφέρει ότι η ΝΔ με την διαδικασία του κατεπείγοντος ετοιμάζει λίστες υποψηφιοτήτων, καθώς, εύλογα, εκτιμά ότι οι πρόωρες εκλογές είναι πλέον αναπόφευκτες και σπεύδει να προετοιμάσει τις λίστες των υποψηφιοτήτων σ όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Σε ό,τι αφορά τη λίστα της Μαγνησίας, οι συζητήσεις και οι διαβουλεύσεις έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και πέραν από τους Θανάση Νάκο και Γιώργο Σούρλα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα της περιφερειακής συμβούλου, Δωροθέας Κολυνδρίνη, που αποτελεί και την μεγάλη ανησυχία της κ. Μακρή, που μέχρι σήμερα βολευόταν με ατυχείς γυναικείες υποψηφιότητες, όπως η κ. Έλενα Αντωνοπούλου. Εδώ βεβαίως τα δεδομένα ανατρέπονται πλήρως...

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, η κ. Μακρή επιχειρώντας να αποτρέψει μια τέτοια εξέλιξη, συνειδητοποιώντας προφανώς και η ίδια ότι δεν την ευνοεί, «προξένεψε» στη Συγγρού, μια άλλη υποψηφία του περιφερειακού ψηφοδελτίου, που είχε αποτύχει, θέλοντας, φυσικά ανεπιτυχώς, να την επιβάλλει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Ακόμη πέραν την υποψηφιότητας της κας Κολυνδρίνη, που έχει «κλειδώσει», συζητούνται έντονα οι υποψηφιότητες των Γιώργου Σπηλιόπουλου και Αργ. Μποντού, πρώτων συμβούλων σε σταυρούς προτίμησης στα ψηφοδέλτια για το Δήμο Βόλου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, αντίστοιχα.

Πλέον έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος που αφορούσε έρευνες ανά περιφέρεια προκειμένου να υπάρχει εικόνα κεντρικά για τα ποια πρόσωπα «περπατούν»  και ο γραμματέας της ΚΕ της Ν.Δ. Α. Λυκουρέτζος βρίσκεται σε διαδικασία συνεχών συναντήσεων με υποψήφιους ή εν δυνάμει υποψήφιους. Ο Α. Σαμαράς έχει ζητήσει να έχει στο γραφείο του την πρώτη εκδοχή των υποψηφίων ανά περιφέρεια την ερχόμενη εβδομάδα εκτιμώντας προφανώς ότι ο Νοέμβριος θα είναι προεκλογικός αν όχι εκλογικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου