Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ας τη συνετίσουν επιτέλους!


Ολέθριες διαστάσεις απειλεί να λάβει για την τοπική Νέα Δημοκρατία η δράση της πρώην βουλευτού, κ. Ζ. Μακρή, με αποτέλεσμα και την απώλεια του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και μάλιστα από το συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή τους εκπροσώπους της κυβέρνησης - «νεκροθάφτη» για την κοινωνία και την οικονομία... η συγκεκριμένη κυρία σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ενισχύσει τα όποια ερείσματα μπορεί να έχει εν όψει των εθνικών εκλογών, συνεχίζει να διχάζει και να διαιρεί τις δυνάμεις της κεντροδεξιάς παράταξης, με το αστείο «έπαθλο» της απονομής δαχτυλιδιού διαδοχής στο Δήμο Βόλου, σε όποιον της συμπαρασταθεί!

Πρώτη, ως μη όφειλε, δημοσιοποίησε επισήμως την προτίμησή της σε συγκεκριμένο συνδυασμό, ενώ προηγουμένως την έταζε και σε άλλο ενδιαφερόμενο (μνημείο συνέπειας...) και τώρα επιτίθεται στο Θανάση Νάκο και τον κατηγορεί εμμέσως για άλλη μια από τις τραγικές πολιτικές της ήττες (που τις πληρώνει η παράταξη), πέρυσι τέτοια εποχή, περίπου, στο Δήμο Βόλου!

Επιτέλους εκεί στη Συγγρού, όπου και της διαθέτουν και γραφείο, ας της υποδείξουν την ελάχιστη υποχρέωση που έχει έναντι μιας ιστορικής παράταξης, να σέβεται τους αγώνες και τις αγωνίες τόσων ανθρώπων και να μην θέτει και πάλι υπό αμφισβήτηση την έκβαση σημαντικών κοινωνικών αγώνων για τα προσωπικά, ιδιοτελή της συμφέροντα... ας τη συνετίσουν επιτέλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου