Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Αλλα μέτρα κι άλλα σταθμά;

 Συνήθως οι σοβαρές επιχειρήσεις, εταιρείες, Νομικά Πρόσωπα, κλπ, όχι απλώς ευνοούν αλλά ποικιλοτρόπως στηρίζουν την επιμόρφωση του προσωπικού τους, για λόγους προφανείς... έτσι λοιπόν με έκπληξη μαθαίνουμε για τον διοικητή – πρότυπο, τον πολυτιμημένο κ. Ζαχαρόπουλο, του Νοσοκομείου Βόλου, ότι στέρησε αυτή την ευκαιρία σε εργαζομένους του Ιδρύματος όταν μάλιστα  η ευκαιρία ήταν μέσα στο σπίτι τους, με το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Management Yπηρεσιών Υγείας που διεξήχθη στις 21 & 22/10/2001 στο Ξενοδοχείο Valis στην Αγριά.

Μάλιστα, όπως λένε οι διαμαρτυρόμενοι εργαζόμενοι, η Διοίκηση απέκρυψε το έγγραφο που έφτασε στο νοσοκομείο και όταν εκείνοι το πληροφορήθηκαν, ο διοικητής αρνήθηκε να εγκρίνει τις αιτήσεις τους γιατί λόγω οικονομικής κρίσης το νοσοκομείο δεν διέθετε  χρήματα για την εγγραφή τους στο συνέδριο. Βέβαια για τον Υποδιοικητή κο Ντόκο, με τον παχυλό μισθό, και για κάποιους ευνοούμενους υπέγραψε απόφαση παρακολούθησης και μάλιστα με έξοδα του νοσοκομείου, αλλά είπαμε... Τιμημένος είναι, πρωτοπόρος είναι, ό,τι θέλει κάνει!

Τώρα θα ήταν πολύ να ζητήσουμε μερικές απαντήσεις, όπως: Με ποια κριτήρια αποκλείσθηκαν οι διευθυντές, υποδιευθυντές και προϊστάμενοι των υπηρεσιών και υπάλληλοι με πτυχία Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης; Με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν υπάλληλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης;

Ας ελπίσουμε σε μια απάντηση, αν και τα συμπεράσματα δεν είναι δύσκολα να εξαχθούν και από τώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου