Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Πολιτικά «κολλητιλίκια»



Δεν ξενίζει ιδιαίτερα το «κολλητιλίκι», που παρατηρείται εσχάτως, μεταξύ Πάνου Σκοτινιώτη και Κώστα Καρτάλη! Αλογο κάρου να αφοδεύσει στη Δημητριάδος, συγκαλείται εκτάκτως σύσκεψη στο Δημαρχείο, όπου καλείται και φυσικά μετέχει ο κ. Καρτάλης ως πρόεδρος της επιτροπής περιβάλλοντος της Βουλής (!!!)

Η αλήθεια είναι ότι ο Πάνος ελπίζει στον ανασχηματισμό και σε πιθανή συμμετοχή Καρτάλη σε νέο κυβερνητικό σχήμα, αλλιώς αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση (οικονομική) η δημαρχία του από πλευράς έργου μπορεί να αποδειχθεί χειρότερη και από του.. Βούλγαρη!!! (αν είναι δυνατόν…)

Πάντως οι περιβαλλοντικές ανησυχίες του Καρτάλη δεν του βγαίνουν πάντα σε καλό… ο Θανάσης Νάκος τον ξεφώνισε άγρια για τη φιέστα που πήγε να στήσει στο Βελεστίνο για την Κάρλα, ενώ ο Απ. Παπατόλιας τον έτρεψε σε άτακτη φυγή όταν μετά από αλλεπάλληλες ερωτήσεις τον υποχρέωσε να αποκαλύψει ο ίδιος ότι πράγματι γνώριζε από το 2009, για τη μόλυνση, όταν η ΝΑΜ είχε κάνει ελέγχους σχετικά και είχε αποστείλει τα αποτελέσματα σε όλους τους αρμόδιους φορείς και φυσικά και στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου